Vägen till Kunskapen

är en serie videor för människor som vill upptäcka hur de kan finna upplevelsen av personlig harmoni.


Det jag erbjuder är mer än ord. Jag erbjuder ett sätt att hitta upplevelsen av inre harmoni och tillfredsställelse. Jag kallar det Kunskapen.  
Prem Rawat

Prem Rawat erbjuder ett sätt att upptäcka inre frid. Han kallar det Kunskapen. Vägen till Kunskapen är en serie av videor för människor som vill upptäcka hur de kan finna upplevelsen av personlig harmoni.

Att komma igång

Börja med att se videon ”En Möjlighet”. Om du sedan är intresserad av att utforska Vägen till Kunskapen, klicka på ”Beställ Nycklarna” för att få tillgång till videomaterialet.


Fem Nycklar - fem timmar speltid

Ett fem timmar långt videomaterial, som kallas Nycklarna, ger grunden till 4 praktiska tekniker, som hjälper en person att vända sin uppmärksamhet inåt för att uppleva den frid som finns inom oss. Dessa tekniker kallas Kunskapen. Varje Nyckelvideo tar upp ett speciellt ämne, som hjälper dig att förbereda dig för Kunskapen. När du har tittat på de fem Nycklarna, kan du delta i en session där du får lära dig Kunskapens tekniker.

Vägen till Kunskapen är en resa som handlar om att upptäcka sig själv. Till dem som önskar göra denna resa erbjuder jag hjälp att förbereda sig för att ta emot och lära sig Kunskapens tekniker. Jag erbjuder sedan fortsatt inspiration och vägledning för ett liv i glädje. Kunskapen gör det möjligt att njuta av livet oberoende av omständigheter. Det är ett sätt att förena sig med upplevelsen av sitt eget inre jag.  
Prem Rawat