Mediakanaler

Du kan lyssna till Prem Rawats budskap i en hel rad olika mediakanaler både på svenska och engelska.

 Prem Rawats personliga sida

Mitt budskap är för alla - det spelar ingen roll hur gammal du är eller vad du gör. Budskapet handlar om att vara människa och om att du lever. Budskapet handlar om ditt liv - inte din livsstil, inte vad du gör i ditt liv, utan om livet i sig.

premrawat.com

 Prem Rawat Official

Intresserad av att upptäcka inre frid, välbefinnande och en större förståelse för livet? Under sin 50-åriga karriär har Prem erbjudit sitt budskap om inre frid till miljoner genom sitt unika Peace Education Program (PEP) och internationella evenemang.

Prem Rawat Official


 Timeless Today

TimelessToday finns för att tillhandahålla innehåll som kan inspirera och vägleda alla som är intresserade av att verkligen känna sig själva och upptäcka fred. TimelessToday producerar och distribuerar tusentals timmar av Prem Rawats sändningar, evenemang och meddelanden. Även om platsen, landet och bakgrunden kan förändras, är kärnan i varje produktion Prem som vägleder oss att känna glädjen av att leva.

Timeless Today

 PEAK

Peace Education and Knowledge är Prem Rawats första app-baserade självstudiekurs för att man i sin egen takt ska kunna följa en serie om nio olika avsnitt innehållande videos som introducerar Prem Rawats praktiska, livsförändrande metod för personlig inre frid.

Peak


 Life´s Essentials - Podcast

När våra liv blir allt mer stressande utforskar Prem Rawat med sin unika insikt, humor och visdom det väsentliga med att leva ett lyckligt liv. Dessa avsnitt presenterar Prem i samtal med en rad värdar från olika sammanhang över hela världen. Nu på Spotify och iTunes.

Life Essentials Podcast