Kunskapsrepetition

Välkommen att delta i en repetition av Kunskapens tekniker.

Kunskapsrepetition PEAK/Nycklarna

Välkommen att delta i en repetition av Kunskapens tekniker i Göteborg i samband med ett inspelat program med Prem Rawat från Johannesburg, Sydafrika 2023.

Nu ges en ny möjlighet att ta del av den DVD där Prem Rawat visar och förklarar varje teknik. Vid en Kunskapsrepetition erbjuds samma standard som vid en Kunskapssession. Den som nyligen har tagit emot Kunskapen har förtur, i övrigt gäller turordning efter anmälan.

Evenemanget äger rum lördagen den 11 november 2023, kl.16:00 och varar i cirka 3 timmar inklusive paus. Detta tillfälle är endast på engelska.

Sista anmälningsdag är onsdagen den 8 november. Besked om lokal lämnas i en inbjudan som skickas till dig för att bekräfta din anmälan.


Anmälan

Samtycke
Genom att anmäla dig till Kunskapsrepetitionen samtycker du till att Inspirationsforum sparar angivna personuppgifter fram till datumet för Kunskapsrepetitionen. Därefter raderas dina uppgifter ur vårt system inom 30 dagar. Se vår integritetspolicy.

Skräppost
Observera att beroende på din e-postlevereantör kan meddelanden från oss hamna i skräppost. Kolla därför denna regelbundet.